Zámek týče řízení  – nejúčinnější mechanické zabezpečení pro váš vůz, které máte možnost nainstalovat také u nás!

 

Zámek na týč řízení ZederLock je mechanický zabezpečovací systém,a  zároveň je vůbec jiná věc než všem známý zámek volantu, který se dá snadno sejmout překousnutím volantu pomoci velkých štípacích kleští během 5 vteřin (! materiál volantu není takový silný jako materiál kvalitního zámku ).

V kategorii mechanických zabezpečovacích zařízení specializovanými zkušebnami i kriminální policií se systém ZederLock uvádí jako nejúčinnější. Odbornou instalaci tohohle systému provádíme i my. Zatím nevíte co to je? Přijdeme věci na kloub, čím je takový zámek je lepší v srovnaní s jiný zabezpečovacími systémy, například s zámkem převodovky.

Kde se to umístěno, je vidět dolů na obrázku.

 

Co to je Zeder?

Zeder  je trezorový zámek, který se montuje přímo na sloupek řízení – nepřekonatelné mechanické zabezpečení vozidel, které blokuje celkový mechanizmus řízení a zcela znemožňuje manipulaci s vozidlem.  Nainstalovaný na týč řízení zámek vypadá takhle (celý ten systém je pro majitele neviditelný, venku do salonu bude vystupovat jen klíčová dírka):

V podstatě funkce obou zámku volantu (klasického a Zeder) jsou stejné – blokace kol v jedné nehybné poloze, co úplně znemožňuje řízení auta, a tím i jeho krádež.  Ale na rozdíl od klasického zámku volantu na zneškodnění Zederu by měl zloděj ztratit nepoměrně hodně času (a přeříznutí tyče řízení, jako v případě s klasickým zámkem volantu, vůbec znemožní řízení autem).

Tak zámek bude vypadat pro řidiče (v závislosti od modelu auta poloha klíčové dírky se může lišit):

Co se týče klíčů zámku Zeder, zatím neexistuje zařízeni, které by umožnilo udělat je kopii (výrobce užívá svůj zvláštní patentovaný trezorový zámek nejvyššího stupně ochrany).

Pro řidiče zůstává jen zamknout zámek pří zanechání auta a odemknout po přicházení, stejně jako se zámkem převodovky.

 

Čím je Zeder lepší jiných zabezpečovácích systémů?

Čím je Zeder lepší v srovnání s jakýmkoliv zámkem převodovky a jaké má přednosti? Zámek volantu na tyč řízení také je vhodnější v srovnání s zámkem převodovky při instalaci na vozidla s mechanickou převodovkou. Nedostatkem zámku převodovky na autě s mechanickou převodovkou je možnost manipulaci s autem se sešlápnutým pedálem spojky.  Takovou příležitost občas užívají zloději i odtahují na laně zabezpečené takovým způsobem vozidla v “bezpečnější“ místo.  Další výhodou zámku na tyč řízení ve srovnání se zámkem převodovky je rozmístění většinou ve více nepřístupném a obtížném pro zneškodněni místě. Ještě máte nějaké dotazy nebo zatím máte pochybnosti nebo dotazy v instalaci zámku Zeder, neváhejte kdykoliv obrátit, velice rádi Vám je všechny zodpovíme!

Telefonní číslo přímo na odborníka:  +420 775048701 .

 

Zabezpečovací  systém ZederLock nainstalovaný do Skoda Octavia:

 

K tomu přidáme:

  • Nejvyšší úroveň zabezpečení zámku ZederLock ze všech zabezpečení na trhu – ověřeno státním Strojírenským zkušebním ústavem ve Brně.
  • Žádný odcizený vůz – ověřeno Úřadem boje proti organizované kriminalitě Slovenské Republiky.
  • Pojišťovny  v České republice uznávají systém ZederLock jako nejúčinnější mechanické zabezpečení vozidel vhodné pro fyzické i právnické osoby. Zařazení mechanického zabezpečení ZederLockdo této kategorie znamená, že je-li systémem Zeder vybaveno vozidlo v okamžiku uzavření pojištění, je automaticky pojistitelným na riziko odcizení (dle podmínek pojišťovny).
  • Pokud máte systém ZederLock namontován, některé pojišťovny automaticky nabízejí slevu na pojištění proti krádeži vozidla.
  • Zeder získal i certifikáty státních zkušeben, které potvrzují, že se jedná o jediné mechanické zabezpečení vozidel na trhu dosahující 4. bezpečnostní třídy.
  • Více informací se můžete dozvědět z reportáže televize JOJ ze Slovenska.
  • ZEDER je kvalitní výrobek, a proto poskytujeme záruku 5 let.

Tudíž Zeder poskytuje maximální ochranu vašeho automobilu proti krádeži.

Pro instalaci prosím nás kontaktujte +420 775048701!

Cena s instalací pohybuje kolem 8000 Kč (záleží na typ vozidla).

V České republice je každý den odcizeno přes 30 vozů. Nedovolte, aby se Vaše vozidlo stalo jedním z nich, – nainstalujte systém ZederLock u nás!